Νέος οδικός άξονας 8 χλμ για την Ανατολική Παράκαμψη της Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Υπογράφηκαν οι μελέτες Κ. Αγοραστός: «Αλλάζουμε την πόλη της Λάρισας και δίνουμε προοπτική ανάπτυξης»
16 April 2022
Περιφέρεια Θεσσαλίας-Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού
17 April 2022

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε την αλλαγή του ρυμοτομικού σχεδίου στο οικόπεδο κατασκευής του νέου Κέντρου Υγείας Μουζακίου

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση νέου Κέντρου Υγείας στο Μουζάκι. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε σήμερα την έγκριση της τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 53 του Μουζακίου εμβαδού 2.678,52 τ.μ. όπου θα χωροθετηθεί το νέο Κέντρο Υγείας για την αλλαγή των χρήσεων γης από «Γενική Κατοικία» σε «Κοινωφελείς Λειτουργίες  – Κέντρο Υγείας». Στο υπόλοιπο τμήμα του Ο.Τ. 53 διατηρείται η χρήση γης της «Γενικής Κατοικίας».

 

«Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη και τις υπηρεσίες μας ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες αρμοδιότητας μας προκειμένου το Μουζάκι να αποκτήσει νέο σύγχρονο Κέντρο Υγείας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Υπογράψαμε την απόφαση αλλαγής χρήσης γης που ανοίγει τον δρόμο της υλοποίησης του έργου. Με σεβασμό και ενδιαφέρον στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους με έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες του» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Comments are closed.