Σκιάθος: Τουρίστρια τραυματίστηκε από τις τουρμπίνες αεροσκάφους – Παρέμβαση εισαγγελέα
7 July 2022
Εκρήξεις στη ΔΟΥ Αμαρουσίου και σε ΑΤΜ του Σισμανόγλειου
7 July 2022

Άρης Πολυγένης: Λίγος κόσμος και περιορισμένες αγορές στη λαϊκή αγορά της Καρδίτσας

Απογοητευτική και σίγουρα όχι η αναμενόμενη γι αυτή την εποχή ήταν σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου, η λαϊκή αγορά της Καρδίτσας, για τους συμμετέχοντες σε αυτή παραγωγούς του νομού μας.

Αυτή είναι η εικόνα που μετέφερε στο KarditsaLive.Net, ο Πρόεδρος Σωματείου Παραγωγών ν. Καρδίτσας κ. Άρης Πολυγένης, αποδίδοντας τη συγκεκριμένη κατάσταση στην γενικότερη ακρίβεια και την αδυναμία του κόσμου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

.Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε, οι τιμές, τουλάχιστον των προϊόντων  των παραγωγών του νομού μας, είναι χαμηλές, σε σχέση με το κόστος παραγωγής. Και αυτό το αναγνωρίζουν οι πελάτες μας, πρόσθεσε. Παρόλα αυτά, ακόμα κι έτσι οι αγορές του κόσμου είναι περιορισμένες.

.Αγοράζουν τα απαραίτητα για το τραπέζι, αλλά σε περιορισμένες ποσότητες.  Βλέπεις ανθρώπους που γνωρίζεις πως ψωνίζουν αφού είναι χρόνια πελάτες, και έχουν περιορίσει στο μισό τις αγορές τους.

Παράλληλα, τονίζει ο κ. Πολυγένης, είναι περιορισμένη γενικότερα και η κίνηση. Για αρχές Ιουλίου οι επισκέπτες της λαϊκής είναι λίγοι και αυτό περιορίζει ακόμα περισσότερο το εισόδημα του παραγωγού.

.Δεν ξέρω, κατέληξε, ο κ. Πολυγένης, που θα πάει αυτή η κατάσταση, αλλά για τους συναδέλφους ο δρόμος είναι εξαιρετικά δύσβατος. Από την μία το υπέρογκο κόστος παραγωγής, από την άλλη προϊόντα που μένουν απούλητα και στη μέση οι υποχρεώσεις που τρέχουν, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που θέτει υπό αμφισβήτηση την επαγγελματική επιβίωση.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82

Comments are closed.

%d bloggers like this: