Ρίγανη: Θεραπευτικές δράσεις
21 Οκτωβρίου 2019
Ασυνόδευτα παιδιά
21 Οκτωβρίου 2019

Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης μας

Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης μας

Η σκέψη, η ζωή και οι εμπειρίες πολλών ανθρώπων μπορούν να συγκριθούν με τα στάσιμα νερά μιας λίμνης, τα οποία δεν ανανεώνονται ποτέ, δημιουργώντας έτσι πρόσφορο περιβάλλον για βλαβερά πλάσματα που ζουν σε βαλτώδη ύδατα.

Μερικοί σταματούν να δέχονται φρέσκες, υγιείς, θετικές ιδέες και μηνύματα, ενώ ανακυκλώνουν και αναμασούν συνεχώς τις δυσάρεστες σκέψεις τους. Έτσι καταλήγουν απαθείς και χάνουν κάθε κίνητρο για τη ζωή τους.

Το να αλλάξετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τη στάση σας δεν είναι εύκολο, αλλά, όπως ακριβώς μπορείτε να ενδυναμώσετε το σώμα σας, ακόμη κι αν έχετε πολύ καιρό να γυμναστείτε, έτσι μπορείτε να γίνετε θετικοί, ευτυχείς και με αυτοπεποίθηση – να τονώσετε τον νου σας – μέσω της αυτοβελτίωσης.

Πρέπει να τροφοδοτείτε σκόπιμα το μυαλό σας με καθαρές, σαφείς, ευεργετικές σκέψεις και εικόνες, που θα αρχίσουν να μεταβάλλουν τη ζωή σας όπως ακριβώς θα θέλατε να είναι.

Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Η ζωή σας σήμερα είναι το αποτέλεσμα των πρότερων σκέψεών σας και δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική.

Αν στο μέλλον, θέλετε η σοδειά σας να είναι διαφορετική, πρέπει να σπείρετε νέες σκέψεις στο παρόν.

«Αν εισάγεις άχρηστα δεδομένα, παίρνεις άχρηστα δεδομένα» λένε στον κόσμο της πληροφορικής.

Ισχύει όμως και το αντίθετο. Αν δηλαδή εισαγάγεις καλά δεδομένα θα πάρεις καλά δεδομένα. Ευτυχώς, έχετε τον απόλυτο έλεγχο των σκέψεών σας και, εξασκώντας τον, μπορείτε να μετατρέψετε τους βατράχους σας σε πρίγκιπες.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: