Τριπλάσιες οι απώλειες στη συγκομιδή λόγω της ξηρασίας στην Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια
2 Απριλίου 2021
Το Πράσινο Κίνημα για την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό: Να εξασφαλίσουμε ουσιαστική και ποιοτική εκπαίδευση
2 Απριλίου 2021

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το σύγχρονο αθλητικό κέντρο

Την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο συγκρότημα Γαιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη της Λάρισας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο.

Αναδείχτηκε ανάδοχος και προχωρά η διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου για το έργο προϋπολογισμού 1,3 εκατομμύριου ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το έργο αφορά την ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου, του Κτιρίου αθλητικών δραστηριοτήτων και την ανακατασκευή των γηπέδων ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης.

«Σε συνεργασία με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήση Μαμούρη και τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωράμε με ικανοποιητικό ρυθμό τις διαδικασίες του προσυμβατικού ελέγχου της αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο συγκρότημα Γαιόπολις» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Κάνουμε υπέρβαση με θετικό αποτύπωμα στον αθλητισμό. Η Λάρισας αποκτά σύντομα ένα αθλητικό κέντρο που έχει ανάγκη η πόλη και οι φοιτητές. Αναβαθμίζουμε τον φοιτητικό αθλητισμό και γενικότερα τον αθλητισμό στη Θεσσαλία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: