Έπεσε F-16 ανοικτά της Χαλκιδικής
20 March 2024
Σκρέκας: Μεσοσταθμικές μειώσεις 15-17% σε 4.014 καταναλωτικά αγαθά βασικών κατηγοριών από την 1η Μαρτίου
20 March 2024

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για την μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησής τους

Οι νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που προσλήφθηκαν ως προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2023-2024, θα έχουν εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια, με σκοπό να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησής και ανάληψης υπηρεσίας, από 21/03/24 έως 29/03/2024.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Με κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανακοινώνονται εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

 1. Minoan Lines έκπτωση 50% για επιβάτες και στα οχήματά τους,
 2. Fast Ferries έκπτωση 30% για επιβάτες και 20% για τα οχήματα τους,
 3. Dodekanissos Sea Ways έκπτωση 50% για επιβάτες,
 4. Levante Ferries έκπτωση 50% για επιβάτες και στα οχήματά τους,
 5. AEGEAN SEA LINES ( απο ΛΑΥΡΙΟ/ΚΑΒΑΛΑ προς ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ/ΛΗΜΝΟ) έκπτωση 50% για επιβάτες , στα Ι.Χ. οχήματά τους και στις μηχανές,
 6. ΑΤΤΙCA GROUP έκπτωση 50% για επιβάτες , στα Ι.Χ. οχήματά τους και στις μηχανές,
 7. Golden Star Ferries έκπτωση 30% για επιβάτες και 20% για τα οχήματα τους,
 8. Saronic Ferries έκπτωση 30% για επιβάτες,
 9. Σκύρος Ναυτική Εταιρεία έκπτωση 50% για επιβάτες και στα οχήματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι με κοινή πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχουν ανακοινωθεί μειώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους προσληφθέντες τόσο κατά την Α΄ όσο και κατά τις Β΄ και Γ’ φάση αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να προστεθούν και άλλες εταιρείες στον ανωτέρω πίνακα, οπότε και θα εκδοθεί νεότερη ενημέρωση.

Η έκπτωση θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία. Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που αναφέρει την πρόσληψή τους, καθώς και η Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Αεροπορικά εισιτήρια από την εταιρεία Sky Express:

H εταιρεία SkyExpress, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού παρέχει έκπτωση ύψους 30% για την έκδοση δέκα (10) αεροπορικών εισιτηρίων ανά ενδιαφερόμενο, για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον τόπο ανάληψης υπηρεσίας.

Η διαδικασία για τη λήψη της εν λόγω έκπτωσης έχει ως ακολούθως:

 • Οι δικαιούχοι θα λάβουν SMS με έναν μοναδικό κωδικό
 • Το SMS θα περιέχει και ένα link για τη σελίδα της SkyExpress σχετικά με την προσφορά/έκπτωση
 • Στη σελίδα μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και τον κωδικό τον οποίο έλαβαν), θα λαμβάνουν στο e- mail τους τον σχετικό εκπτωτικό κωδικό, ώστε να τον εισάγουν κατά τη διαδικασία κράτησης/αγοράς του εισιτηρίου.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: