Κολωνός – Έψαχνε εκτελεστή στο Facebook για συμβόλαιο θανάτου της γυναίκας του – Πώς αποκαλύφθηκε
21 October 2021
Ελένη Θωμά: “Μην φοβάστε τον καρκίνο δεν είναι ανίκητος”
21 October 2021

Ανατριχιαστική μαρτυρία 14χρονης που κατήγγειλε βιασμό – «Μου είπε αν δεν ενδώσω θα δείξει βίντεο στους γονείς μου»


Η 14χρονη κατήγγειλε πως αρκετές φορές την έδεσε την έπιανε από τον λαιμό και την χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού που κατήγγειλε 14χρονη κοπέλα από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η ανήλικη έφτασε πριν από ένα μήνα στο αστυνομικό τμήμα όπου- παρουσία ψυχολόγου- κατέθεσε τις απειλές που δέχτηκε από τον ενήλικα σύντροφό της, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία της, την βίασε αρκετές φορές.

«Με έπιανε από τον λαιμό και με χτυπούσε»

Η 14χρονη κατήγγειλε πως αρκετές φορές την έδεσε την έπιανε από τον λαιμό και την χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ μία φορά της έδωσε κουτουλιά με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του κάνει λόγο για «συναινετικές σεξουαλικές επαφές».

Οι απειλές και ο ξυλοδαρμός

Η κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς προκαλεί ανατριχίλα.

Η ανήλικη κοπέλα σημείωσε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο τον περασμένο Μάρτιο μέσω κοινής παρέας. Από τότε εκείνος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της ξεκίνησε να της στέλνει μηνύματα στο Instagram, όπου οι δυο τους μιλούσαν αρκετές ώρες καθημερινά.

Μετά από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  εκείνος της ζήτησε να βγούνε έξω, κάτι το οποίο έγινε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές με την κοινή παρέα και σταδιακά οι δυο τους.

Οι καταγγελίες για βιασμό και οι απειλές

Από ένα σημείο και μετά ξεκίνησε η σεξουαλική τους επαφή. «Από τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου υπήρχαν κάποιες φορές που εγώ δεν ήθελα να έρθουμε σε επαφή και εκείνος με εξανάγκαζε. Συγκεκριμένα αυτό συνέβη περίπου επτά φορές στο δωμάτιο του, δύο φορές σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που είναι κοντά στα Λύκεια και μία φορά σε ένα παγκάκι στην αυλή της Αγίας Παρασκευής.», είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις απειλές που δέχθηκε.

«Τις τρεις με τέσσερις φορές που έγινε μέσα στο σπίτι του, λόγω του ότι στο δωμάτιο του είχε κάμερα και βιντεοσκοπούσε τις προηγούμενες φορές, με απειλούσε ότι αν δεν ενδώσω θα πει στους γονείς μου ότι κάνουμε έρωτα και θα τους δείξει και βίντεο που έχει από την κάμερα.

Μου είπε επίσης ότι θα ανεβάσει αυτά τα βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και Instagram. Εγώ φοβούμενη ότι θα το κάνει καθόμουν ακίνητη και τον άφηνα να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί μου. Επίσης τις υπόλοιπες τρεις φορές που δεν ήθελα να έρθουμε σε ερωτική επαφή και ήμασταν μέσα στο σπίτι του, αυτός με έριξε πάνω στο κρεβάτι, μου κρατούσε με δύναμη τα χέρια και μία φορά μου τα είχε δέσει με χειροπέδες», είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς.

in.gr

Comments are closed.