Οι ακραίες θερμοκρασίες λόγω κλιματικής αλλαγής, σκοτώνουν 5 εκατ. ανθρώπους τον χρόνο
8 Ιουλίου 2021
Γαϊδουράγκαθο, το “θαυματουργό” παρεξηγημένο βότανο
8 Ιουλίου 2021

Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο Τακτικό Συνέδριο του Πράσινου Κινήματος

Στις 10-11 Ιουλίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Γαλαξίας” στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης

Όπως έχει ανακοινωθεί το Πράσινο Κίνημα διοργανώνει το 2ο Τακτικό Συνέδριο στις 10-11 Ιουλίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Γαλαξίας” στην Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης.
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με αυτοπρόσωπη παρουσία 130 μελών συν 20 καλεσμένων που θα κάνουν χαιρετισμούς για να τηρηθεί η σχετική ΚΥΑ που έχει εκδώσει η κυβέρνηση σχετικά με την πανδημία.
Το Συνέδριο θα μεταδοθεί και διαδικτυακά για τα υπόλοιπα μέλη που θέλουν να παρακολουθήσουν, ενώ θα υπάρχει και μέριμνα για να γίνουν παρεμβάσεις και διαδικτυακά.
Επικεφαλής της οργανωτικής διαδικασίας του Συνεδρίου ανέλαβε το νέο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Άγγελος Νταβίας.
Επίσης, το Πολιτικό Συμβούλιο ανέθεσε στους Συμπροέδρους του κόμματος Ρία Ακρίβου και Κώστα Καλογράνη να εξετάσουν τις υποψηφιότητες του Πράσινου Κινήματος σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας και να προχωρήσουν στην τελική κατάρτιση των ψηφοδελτίων.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι το Πράσινο Κίνημα έχει δύο συμπροέδρους, μία γυναίκα και έναν άντρα στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος.
Επικεφαλής των επικείμενων εκλογών, όποτε και όταν αυτές προκηρυχθούν, θα είναι ο συμπρόεδρος Κώστας Καλογράνης. Όπως ανακοινώθηκε το κόμμα έχει συμπληρώσει τα ψηφοδέλτιά του σε ποσοστό άνω του 60%. Ήδη εξετάζονται και άλλες υποψηφιότητες από την Κοινωνία των Πολιτών. Μάλιστα ήδη έχουν δρομολογηθεί σημαντικές συνεργασίες και προσχωρήσεις στο Πράσινο Κίνημα, οι οποίες θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο προσεχές μέλλον.
Στο πλαίσιο αυτό το Πράσινο Κίνημα βρίσκεται στο στάδιο της εξειδίκευσης των προγραμματικών του θέσεων και το Πολιτικό Συμβούλιο αποφάσισε να αναλάβει επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος ο αντιπρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος Μιχάλης Μπούργος. Αξίζει να επισημάνουμε ότι το Πράσινο Ίδρυμα «Ο Θεόφραστος» είναι ο επιστημονικός φορέας τεκμηρίωσης «πράσινων» πολιτικών του Πράσινου Κινήματος.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: