Λάρισα: Πεντοχίλιαρο σε κουρέα που άνοιξε το μαγαζί
28 April 2020
Δικαστήρια Λάρισας – Καρδίτσας: Προχωρούν οι μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση
28 April 2020

Απομακρύνθηκαν τα κάγκελα από την παραλία του Βόλου

Από σήμερα, Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, αποδίδεται και πάλι προς χρήση των κατοίκων του Βόλου η παραλία της πόλης, για την οποία είχαν επιβληθεί, για τρείς εβδομάδες, έκτακτα περιοριστικά μέτρα από την Πολιτική Προστασία στο πλαίσιο των μέτρων καταπολέμησης της διάδοσης του κορωνοϊού.
Το άνοιγμα της παραλίας είχε ζητήσει με έγγραφό του, προς τον υφυπουργό, Νικ. Χαρδαλιά, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες του Βόλου συμπεριφέρθηκαν με άψογο τρόπο, με αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα, η περιοχή μας να βρίσκεται, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, πολύ χαμηλά σε αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού (μόλις δύο και αυτά εισαγόμενα)
Ο κ. Μπέος σε δήλωσή του εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους πολίτες του Βόλου που έδειξαν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης όλο αυτό το διάστημα του περιορισμού των μετακινήσεων, απέναντι σε ένα δύσκολο, ομολογουμένως, μέτρο και επισημαίνει ότι μπορεί μεν να ήρθησαν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα και η παραλία του Βόλου να είναι ελεύθερη για όλους, ισχύουν όμως οι γενικοί περιορισμοί στις μετακινήσεις, μέχρι τις 4 Μαΐου.
Ο Δήμαρχος Βόλου εφιστά την προσοχή όλων στην τήρηση των αποστάσεων και των μέτρων αυτοπροστασίας ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συγχρωτισμού, προστατεύοντας έτσι τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: