Σταθερότητα στον αριθμό νέων εγγραφών στα νηπιαγωγεία του ν. Καρδίτσας
29 March 2024
Δρ Χρ. Νούνης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) στο Naftemporiki TV: «Η επαγγελματική ασφάλιση θα δώσει λύση στο δημογραφικό»
29 March 2024

Αττικό Μετρό: Διακοπή λειτουργίας στον σταθμό «Αγία Βαρβάρα» το σαββατοκύριακο

Εκτός λειτουργίας θα είναι ο σταθμός του Μετρό «Αγία Βαρβάρα» Σάββατο 30/3 και Κυριακή 31/3, λόγω εργασιών για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου .

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ ,από την Δευτέρα 1/4 που ο σταθμός θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά, οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη(επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.

Πως θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες κατά τη διάρκεια της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Αγία Βαρβάρα»

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Αγία Βαρβάρα», ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι:

Η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ30 Στ. Αγία Μαρίνα – Στ. Κορυδαλλός, θα διασυνδέει πλήρως τους Σταθμούς «Αγία Μαρίνα» και Κορυδαλλός» με τον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα».

Επιπλέον, έχει προβλεφθεί και διεύρυνση ωραρίου της λεωφορειακής γραμμής Χ30 για δυνατότητα μετεπιβίβασης κατά τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα:

  • το Σάββατο 30/3 το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι 01:45 και
  • την Κυριακή 31/3 το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι 00:40.

Για τη μετάβαση στον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα», οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις διερχόμενες γραμμές 830, 837 και 892. Επίσης, οι γραμμές 807 και 831 προσεγγίζουν τον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: