Δήμος Φυλής: Δωρεάν το νερό στους πυρόπληκτους για ένα τρίμηνο
30 August 2023
ΔΕΥΑ Καρδίτσας: Απόφαση για ανάθεση σύνταξης δύο μελετών
30 August 2023

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη και στον Δημήτρη Λάγιο στην Κηφισιά

Μέσα από εξαίσιες μελωδίες και συμβολισμούς επίκαιρους, θα παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα αφιέρωμα, πάνω στην ιδιοπροσωπία του ύφους και των δύο δημιουργών και της εκφραστικής τους μουσικής πλατφόρμας που λειτουργεί ως ένα ταξίδι μέσα στον κόσμο, με ταύτιση της Τέχνης με τη ζωή, τον στοχασμό, το όραμα, τη θύμηση, αλλά και την υπέρβαση του ποιητικού λόγου που εμπνέει και αφουγκράζεται τη σιωπή του κόσμου και την αλήθεια.

Ένα πρόγραμμα με τον Παναγιώτη Πετράκη, την Υακίνθη Λάγιου, τον Άγγελο Θεοδωράκη και τέσσερεις μουσικούς της Ανεξάρτητης Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα λαϊκά και λυρικά τραγούδια των δύο συνθετών.

Στη συναυλία θα ακουσθούν τα ωραιότερα και γνωστότερα τραγούδια τους, λαϊκά, αλλά και λυρικές, εξαίσιες μελωδίες. Το σύνολο Λιποτάκτες αποτελούν ο Παναγιώτης Πετράκης (τραγούδι) ο Άγγελος Θεοδωράκης εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη (τραγούδι), η Υακίνθη Λάγιου (τραγούδι) και οι μουσικοί Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο), Νίκος Γκιόλιας (κιθάρα), Θεόδωρος Κουέλης (μπάσο) και Στέφανος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης (κρουστά). Ηχοληψία Μιχάλης Αλεξάκης.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: