Παραλαβή μελέτης και ανοικτός διαγωνισμός για τη «Διαμόρφωση και περιβαλλοντική ανάδειξη κοινόχρηστων χώρων στις γειτονιές της Καρδίτσας»
23 November 2022
Σκρέκας: Στο Συμβούλιο Ενέργειας πάμε για πλαφόν κάτω των 200 ευρώ στην τιμή του φυσικού αερίου
23 November 2022

Βιρτζίνια: Στους έξι οι νεκροί στην επίθεση σε πολυκατάστημα της Walmart

Στους έξι ανέρχονται οι νεκροί από τα πυρά ενόπλου μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στο Τσέζαπικ της πολιτείας της Βιρτζίνια.  Σύμφωνα με την δημοτική αρχή, νεκρός είναι επίσης ο δράστης της επίθεσης.

Παραμένει ασαφές πόσα άτομα βρίσκονταν στο κατάστημα τη στιγμή του συμβάντος.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστές λεπτομέρειες για τον δράστη, όμως μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πρόκειται για τον διευθυντή του καταστήματος. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λίο Κοσίνσκι είχε δηλώσει νωρίτερα πως η αστυνομία δεν γνωρίζει αν ο δράστης εργαζόταν στη Walmart.

Η Walmart ανέφερε ότι είναι σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν. «Προσευχόμαστε για όσους επηρεάστηκαν, την κοινότητα και τους συνεργάτες μας», δήλωσε σε ανάρτησή της. «Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές και επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη των συνεργατών μας».

Η αστυνομία δεν έκανε επίσης σαφές αν ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα στο κατάστημα, και σταμάτησαν όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις. Ανέφεραν όμως ότι βρέθηκε ένα πτώμα βρέθηκε έξω από το κατάστημα.

Ο Κοσίνσκι είπε ακόμη πως, «απ’ όσα γνωρίζει», οι αστυνομικοί δεν δέχθηκαν πυρά. «Πιστεύω πως οι πυροβολισμοί σταμάτησαν όταν έφθασε η αστυνομία», δήλωσε.

naftemporiki.gr

Comments are closed.

%d bloggers like this: