Δημόσιο και ιδιώτες μαζί η μόνη απάντηση για την Υγεία
21 July 2023
Tην Τρίτη 25 Ιουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά
21 July 2023

Βλάχος: Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση, εικόνα μικρής ομάδας στα πρώτα τρία οκτάλεπτα

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στις ΗΠΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε για την κακή εικόνα των πρώτων περιόδων αλλά και για την σπουδαία αντίδραση της ομάδας του.

«Έγινε ένα θεαματικό παιχνίδι για όλους εσάς που παρακολουθούσατε, όχι για εμάς όμως. Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση και τη νίκη. Δεν είμαι όμως ευχαριστημένος για τον τρόπου παίξαμε για τρία οκτάλεπτα και τον τρόπο που μπήκαμε στο παιχνίδι. Ήταν μια εμφάνιση μικρής ομάδας τα τρία πρώτα οκτάλεπτα, Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που μπορέσαμε και αντιδράσαμε και δείξαμε κάποια στοιχεία και στην άμυνα και στην επίθεση πάει να πει ότι μπορούμε να το κάνουμε και στην αρχή του αγώνα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτό προσπαθώ να πω στα παιδιά. Ότι το ξεκίνημα είναι σημαντικό για το πώς θα αντιδράσει ο αντίπαλος, για το πώς θα σε δει, για το πώς θα καταλάβει ότι εσύ είσαι ο κυρίαρχος. Γιατί ο τρόπος που κερδίσαμε το παιχνίδι έγινε σήμερα, μπορεί να μην ξαναγίνει.

Απέναντι σε μία καλή ομάδα όταν ξεκινάς την τελευταία περίοδο με τρία γκολ κάτω νομίζω ότι πρέπει να γίνουν όλα τέλεια για να μπορέσεις να επικρατήσεις. Θα μιλήσω στα παιδιά. Είναι σίγουρο ότι το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας.

Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη και ελπίζω η αντίδραση που δείξαμε να μας δώσει την αυτοπεποίθηση που δεν έχουμε. Γιατί τόσο ομαδικά όσο και ατομικά δεν έχουμε δείξει ότι πιστεύουμε μέχρι στιγμής ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν είναι τυχαίο το έχουμε ξαναδείξει στο παρελθόν».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: