Παράγωγα: Η εστίαση θα γίνει στα ΣΜΕ επί μετοχών
26 June 2023
Ξεκίνησε η ανάπλαση του προαυλίου σε 3ο και 13ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας
26 June 2023

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση – Να μην χαθεί ούτε μέρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων

Aυτή την στιγμή η χώρα έχει απόλυτη ανάγκη μία νέα πορεία με αναπτυξιακό πρόσημο, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης, προκλήσεων, αντίξοων συνθηκών στη λειτουργία της αγοράς, τονίζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επίτιμος Διδάκτορας ΠΑ.ΠΕΙ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Μετά από μία μακρά προεκλογική περίοδο και δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η χώρα έχει πλέον κυβέρνηση και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό καθώς έτσι θα ξεκινήσει και η επιστροφή σε μία κανονικότητα» αναφέρει, ευχόμενος κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογραμμίζει πως «δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης προβλημάτων όπως ακρίβεια, συσσωρευμένες οφειλές, έλλειψη ρευστότητας στην αγορά. Από σήμερα κιόλας η νέα κυβέρνηση έχει τη βαριά ευθύνη να αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις προκειμένου να στηρίξει την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, να αναπτύξει την οικονομία και να προχωρήσει σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την καλύτερη λειτουργία του κράτους».

Διαβεβαιώνει τέλος πως «φορείς που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα, όπως τα Επιμελητήρια της χώρας, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με το νέο οικονομικό επιτελείο, επιτελώντας έτσι το καθήκον που μας επιβάλει ο θεσμικός μας ρόλος ως σύμβουλοι της Πολιτείας».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: