Bόλος: Ο 22χρονος με κορωνοϊό ενεπλάκη σε τροχαίο
19 March 2020
Συνταγή: Ενυδατικές κρέμες προσώπου, για κάθε τύπο επιδερμίδας (κανονική/ξηρή/λιπαρή)
20 March 2020

Δήμος Τρικκαίων: Κλείνουν πάρκα, παιδικές χαρές, αύλειοι χώροι σχολείων

sdr

Ο Δήμος Τρικκαίων με πλήρες αίσθημα ευθύνης και με βάση την πρόθεση της κυβέρνησης για ελαχιστοποίηση του αριθμού συμπολιτών που συναθροίζονται, ανακοινώνει ότι κλείνουν για το κοινό, αθλητές, αθλούμενους και μη, πάρκα αναψυχής και άθλησης, αύλειοι χώροι σχολείων και παιδικές χαρές.
Για παράδειγμα, το πάρκο του Αη Γιώργη, το πάρκο στη Σωτήρα, το αθλητικό πάρκο στο Ρίζωμα, το «νησάκι» στο πάρκο Ματσόπουλου, τα γήπεδα στο Αθλητικό Κέντρο της Μπάρας, ο αύλειος χώρος του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου, του 5ου Γυμνασίου – Λυκείου και άλλοι παρόμοιοι χώροι, όπως και οι παιδικές χαρές, θα είναι κλειστά από σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.
Οι κρίσιμες ώρες απαιτούν κρίσιμες αποφάσεις, οι οποίες, σε συνδυασμό με την ατομική ευθύνη του καθενός, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην έκβαση της σκληρής μάχης που δίνει η χώρα μας και ο καθένας μας χωριστά.
Ο συνεπέστατος σεβασμός στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, η τήρηση όλων των συμβουλών για την ατομική υγιεινή και η αλληλεγγύη προς κάθε συνάνθρωπο, είναι τα στοιχεία που πρέπει να μας χαρακτηρίσουν για τη συνέχεια αυτής της μάχης.
Ο Δήμος Τρικκαίων στέκεται δίπλα στους πολίτες, ειδικά σε όσους έχουν ανάγκη και παραμένει διαθέσιμος για κάθε αίτημα ή παρατήρηση ή συμβολή στη μάχη αυτή, στη βάση των αποφάσεων και συστάσεων των ειδικών και των Αρχών.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: