Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου στην «Philoxenia 2019»
8 November 2019
Δίκτυο Συνοικιακής Κομποστοποίησης στο Δήμο Βριλησσίων
8 November 2019

Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΝΠΕ o κ. Αγοραστός

Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός με επίσημη δήλωσή του αποφάσισε να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία ανοίγοντας τον δρόμο για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα.
Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, βάζει πλώρη για την Ευρώπη διεκδικώντας τη θέση του επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη δήλωσή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφέρει:
«Με την ολοκλήρωση μιας διεκδικητικής και αποτελεσματικής θητείας στην προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας αποφάσισα να μην τη διεκδικήσω εκ νέου, προκειμένου να έχω τον απαιτούμενο χρόνο, να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προώθηση και επίτευξη σημαντικών αναπτυξιακών στόχων για τη Θεσσαλία.
Παράλληλα θα συνεχίσω την άοκνη δραστηριότητά μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, όπου και το κέντρο σχεδιασμού και λήψης των αποφάσεων που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέρφους Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, για τις μάχες που δώσαμε, τις νίκες που κερδίσαμε και τα σημαντικά αποτελέσματα που πετύχαμε σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους για τη χώρα μας».

Comments are closed.

%d bloggers like this: