Γ. Περιστέρης: «Χάσαμε χρόνο στην ενεργειακή μετάβαση»
30 June 2022
Ξεκινούν μελέτες 2,3 εκατ. ευρώ για τον τεχνητό εμπλουτισμό του υπόγειου υδροφορέα σε Κιλελέρ-Χάλκη-Πλατύκαμπο-Νίκαια, νέες λιμνοδεξαμενές  σε Ν. Λεύκη, Αγ. Αναργύρους, Κοιλάδα και φράγμα στο Καλό Νερό
30 June 2022

Δικηγόρος Ρ. Πισπιρίγκου: Παραμένει σε απομόνωση στις φυλακές, υποστηρίζοντας την αθωότητά της

Επιμένει να υποστηρίζει την αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ σήμερα ο δικηγόρος της ‘Οθων Παπαδόπουλος, επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι προσπαθούν να της «φορτώσουν» τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, στην υπόθεση- θρίλερ που απασχολεί την ελληνική κοινωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να είναι σε έντονη ανησυχία ειδικά μετά την έκδοση του πορίσματος, ωστόσο συνεχίζει να υποστηρίζει ότι «δεν έχει κάνει τίποτα στα παιδιά».

«Τα λόγια της είναι αυτά που έχω πει εξαρχής ότι “προσπαθούν να της φορτώσουν και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας”» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της. «Η ανησυχία της αφορά στη σκιαγράφηση της προσωπικότητάς της ως ένα πρόσωπο που ‘δικάζεται καθημερινά’», πρόσθεσε.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε, δεν υπήρξε υπόνοια από μεριάς της ότι το έχει κάνει κάποιος άλλος. «Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρία και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες. Το σημαντικό που αλλάζει τα δεδομένα εμάς είναι ότι από σήμερα θα έχουμε πρόσβαση στα έγγραφα της δικογραφίας τα οποία χρειαζόμαστε χρόνο να τα μελετήσουμε» σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Σχετικά με την κλήση για ανωμοτί κατάθεση από πλευράς της, ο δικηγόρος της τόνισε αυτή μπορεί να γίνει μέσω απολογητικού υπομνήματος για να βοηθηθεί χρονικά η διαδικασία αλλά αυτό δεν αποκλείει όπως να της υποβληθούν ερωτήσεις.

Αναφερθείς στον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Παπαδόπουλος μετέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει καμία επαφή μαζί του. Η ίδια είπε ότι έχει απόλυτη ανάγκη την ηθική στήριξη τουλάχιστον από τον σύζυγό της.

«Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι, με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά». Δεν θα έπρεπε να πιστεύει ποτέ ότι θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα παιδιά της»,  είναι τα λόγια της είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Τέλος, ερωτηθείς αν ο ίδιος έχει δει τη Ρούλα Πισπιρίγκου να «σπάει» απάντησε «πολλές φορές» ενώ είπε ότι παραμένει σε απομόνωση στη φυλακή.Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1878216/dikigoros-r-pispirigkou-paramenei-se-apomonosi-stis-fulakes-upostirizontas-tin-athootita-tis

Comments are closed.

%d bloggers like this: