Σάμος: Έρευνες για αγνοούμενο 74χρονο Ολλανδό πεζοπόρο
10 June 2024
Τέσσερις από τους πέντε οικονομικούς φορείς συνεχίζουν για το αρδευτικό αντλιοστάσιο Μελισσοχωρίου
10 June 2024

Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου

Στα ίχνη του δράστη ανθρωποκτονίας με θύμα 40χρονο Πακιστανό, που εντοπίστηκε νεκρός απογευματινές ώρες της 5ης Ιουνίου εντός της κατοικίας του στη Ροδόπολη Διονύσου έφθασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, για την υπόθεση εντοπίστηκε, από ειδική ομάδα αστυνομικών, βραδινές ώρες του Σαββάτου στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης, όπου επιχείρησε να διαφύγει στη Βουλγαρία, και συνελήφθη 26χρονος ομοεθνής, σύνοικος και συγγενής του θύματος, δυνάμει εντάλματος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του 40χρονου επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος στο θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: