Νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο της Αγριάς από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
17 June 2022
Ρέθυμνο: Μία σύλληψη μετά από εντοπισμό δύο φυτειών κάνναβης
18 June 2022

ΔΥΠΑ: Ημέρα Καριέρας το Σάββατο στο Ηράκλειο Κρήτης, με πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει αύριο την 6η Ημέρα Καριέρας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο ξενοδοχείο Candia Maris (Ανδρέα Παπανδρέου 72, Ηράκλειο – Γάζι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην 6η Ημέρα Καριέρας θα παρευρεθεί και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης. Μέχρι σήμερα, έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 επιχειρήσεις με πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Ακόμη, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-herakleion.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και των εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, οι οποίες υλοποιούνται, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.oaed.gr.Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1874197/dypa-imera-karieras-to-sabbato-sto-irakleio-kritis-me-pano-apo-1200-theseis-ergasias

Comments are closed.