Περιφέρεια Θεσσαλίας- Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Σε εξέλιξη επιχειρήσεις αποχιονισμού παντού όπου χρειάζεται σε περιοχές της Θεσσαλίας
1 March 2022
Τι πρέπει να κάνετε στον σκύλο σας – Ο νέος νόμος για τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς
1 March 2022

Εκσυγχρονίζει το αρδευτικό δίκτυο των ΤΟΕΒ της Π.Ε. Τρικάλων η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες για τον εκσυγχρονισμό του αρδευτικού δικτύου των ΤΟΕΒ της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας. Περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστημάτων ρυθμιστών στροφών ηλεκτροκινητήρα (Inverter) καθώς και συντήρηση, εκσυγχρονισμό και βελτιστοποίηση της λειτουργίας των αντλιοστασίων άρδευσης.

«Ξεκινά ένα έργο ουσίας που οδηγεί στην μικρότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος και σε εξοικονόμηση νερού, στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος και της ορθολογικής διαχείρισης των φυσικών πόρων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες στηρίζουμε στην πράξη το αγροτικό εισόδημα με έργα που συμβάλλουν ώστε οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου να μείνουν στον τόπο τους και να συνεχίσουν να παράγουν και να δημιουργούν» προσθέτει  ο Περιφερειάρχης. 

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: