Απόφαση σχετικά με τη λειτουργία των Κτηματολογικών Γραφείων Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Τυρνάβου 11-15 Σεπτεμβρίου
10 September 2023
ΗΠΑ: Στο κυνήγι δραπέτη δολοφόνου – Έκλεισαν μέχρι και σχολεία
11 September 2023

Εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι νεωτέρας ο Άντονι

Στο στόχαστρο των κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βία από την πρώην σύντροφό του κι άλλες δύο γυναίκες τις τελευταίες ημέρες, ο Άντονι αποτελεί πια αντικείμενο αστυνομικής έρευνας.

Αν και συνέχισε (και συνεχίζει) να αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, ο Βραζιλιάνος διεθνής αποκλείστηκε από την αποστολή της Σελεσάο την περασμένη εβδομάδα.

Σήμερα (10/9) ο σύλλογός του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικοινώνησε επίσης για το ίδιο θέμα, αναφέροντας ότι η επιστροφή τού ποδοσφαιριστή της θα καθυστερήσει.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τους ισχυρισμούς εναντίον του Άντονι. Οι παίκτες που δεν συμμετείχαν σε διεθνείς αγώνες αυτή την εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Ωστόσο, έχει συμφωνηθεί με τον Άντονι ότι θα καθυστερήσει την επιστροφή του μέχρι νεωτέρας προκειμένου να απαντήσει στους ισχυρισμούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, από την πλευρά του, με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για κοινή συμφωνία με το σύλλογό του.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: