Ρωσία: Κλειστά τα εμπορικά κέντρα και τα σχολεία στο Μπέλγκοροντ λόγω των ουκρανικών πληγμάτων
16 March 2024
Παράταση με υπαιτιότητα αναδόχου και ποινικές ρήτρες για την αγροτική οδοποιία Οξυάς
16 March 2024

Ελληνική Λύση για υπόθεση Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση νομοθετεί για τη δική της προστασία και επιβίωση

Μεθοδεύσεις από το «καθεστώς Μητσοτάκη» και «ασυλία σε υπουργούς», που παραπέμπει σε προσπάθεια συγκάλυψης, όπως εκείνη στα Τέμπη, καταγγέλει η Ελληνική Λύση, με φόντο την υπόθεση Ασημακοπούλου και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού από το υπουργείο Εσωτερικών.

«Οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Ασημακοπούλου επιβεβαιώνουν πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης, που μέχρι πρότινος κυβέρνηση και αντιπολίτευση απαξίωναν», τονίζει το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Γιατί τέτοια ασυλία στους αρμόδιους υπουργούς;

«Η πραγματικότητα είναι ότι μόνον η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει για τις μεθοδεύσεις του καθεστώτος Μητσοτάκη μέσα στον πανικό του για την κατάρρευση που έρχεται. ‘Απαντες πλέον αντιλαμβάνονται αυτά που καταγγέλλαμε εδώ και μήνες: Η κυβέρνηση νομοθετεί για την δική της προστασία και επιβίωση, όχι για την προάσπιση της δημοκρατίας» σημειώνει, προσθέτοντας: «Το μοναδικό ερώτημα που παραμένει», σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, «είναι γιατί τέτοια ασυλία στους αρμόδιους υπουργούς;».

Πρόκειται, καταλήγει, για «ασυλία που παραπέμπει στην επιχείρηση συγκάλυψης τόσο του εγκλήματος των Τεμπών όσο και της υπόθεσης Μίχου».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: