Σύσκεψη στο ΥΠΕΝ για τα αναξιοποίητα κοινοτικά κονδύλια για τα δάση
22 October 2019
Τρίκαλα: Σε λειτουργία κυλικείο με τοπικά βιολογικά προϊόντα από το πρόγραμμα BioCanteens
22 October 2019

Εντατικοί έλεγχοι σε όλη την Αττική για το παρεμπόριο

Ευρεία επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ). Η επιχείρηση υλοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, σε πανήγυρη του Αγ. Γερασίμου στα Ιλίσια με την συνεργασία και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με αφορμή τη σχετική δράση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «προτεραιότητά μας στην Περιφέρεια Αττικής αποτελεί η προστασία  των καταναλωτών. Σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε τους εντατικούς ελέγχους σε όλη την Αττική με στόχο την πάταξη του παρεμπορίου που θίγει τα συμφέροντα τόσο των εμπόρων που δραστηριοποιούνται νόμιμα, όσο και των πολιτών. Δεν θα δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε κρούσματα παραβατικότητας από ασυνείδητους».
Το μεικτό κλιμάκιο προχώρησε στην διενέργεια ελέγχων που αφορούσαν στην έλλειψη άδειας μικροπωλητή και στην έλλειψη παραστατικών εμπορίας και παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 21 έλεγχοι κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκε ικανός αριθμός παραβάσεων. Οι έλεγχοι συνεχίζονται στο σύνολο της Περιφέρειας Αττικής.

Comments are closed.

%d bloggers like this: