Ηλεκτροκίνητα οχήματα και φορτιστές θα προμηθευτεί ο Δήμος Παλαμά – Βγήκε εκ νέου ο διαγωνισμός
7 February 2024
Κοσυφοπέδιο: Μαίνεται ο πόλεμος του δηναρίου
8 February 2024

Επίσκεψη εξπρές για τον πρίγκιπα Χάρι- Αναχώρησε από το Ηνωμένο Βασίλειο

Από το Ηνωμένο Βασίλειο αναχώρησε ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς, όπως γνωστοποιούν βρετανικά ΜΜΕ, εθεάθη στο αεροδρόμιο Χίθροου. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρι έφτασε  την επόμενη της ανακοίνωσης του παλατιού για τον καρκίνο του Καρόλου.

Αμέσως μετέβη, με αστυνομική συνοδεία, στο Κλάρενς Χάουζ, την κατοικία στο Λονδίνο του Βρετανού μονάρχη, όπου πατέρας και γιος είχαν μια σύντομη συνάντηση, διάρκειας μικρότερης της μίας ώρας, προτού ο βασιλιάς, μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα, αποχωρήσουν από το Λονδίνο για να μεταβούν στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ, στην ανατολική Αγγλία.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον Χάρι χαμογελαστό και ήρεμο σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Χίθροου, απ’ όπου αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Η επιστροφή του τροφοδότησε ερωτήματα και εικασίες σχετικά με μια ενδεχόμενη συμφιλίωση, ή τουλάχιστον μία συνάντηση, με τον μεγαλύτερο αδελφό του Ουίλιαμ, με τον οποίο οι σχέσεις έχουν διακοπεί μετά τις επαναλαμβανόμενες δημόσιες λεκτικές επιθέσεις του Χάρι σε βάρος του και σε βάρος της βασιλικής οικογένειας.

Όμως, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, στις λίγο παραπάνω από 24 ώρες που πέρασε στο Λονδίνο, ο Χάρι δεν συναντήθηκε με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου ούτε με τη σύζυγό του Κέιτ.

Σήμερα το πρωί, ο πρίγκιπας της Ουαλίας απένειμε τιμητικούς τίτλους στο κάστρο του Ουίνδσορ, στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του εδώ και τρεις εβδομάδες. Το βράδυ αναμένεται να παραστεί σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο Ουίνδσορ, μετά τη νοσηλεία της, για περίπου 10 ημέρες, για μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση των δύο πριγκίπων, που είχαν δεθεί μετά τον θάνατο της μητέρας του Νταϊάνα το 1997, ήταν τον Σεπτέμβριο του 2022 στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως έκανε κατά την επίσκεψή του για την ενθρόνιση του Καρόλου τον Μάιο, ο πρίγκιπας Χάρι ήρθε μονάχος, χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν και τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: