ΚΕΔΕ: Τι προτείνει για την αναπλήρωση του ελλείμματος των δήμων και την κατανομή των ΚΑΠ
21 Σεπτεμβρίου 2021
Βόλος: Εκβίαζε ανήλικη με ροζ βίντεο
21 Σεπτεμβρίου 2021

Ζευγάρι διαρρηκτών με …αδυναμία στις τηλεοράσεις

Στις τηλεοράσεις είχε αδυναμία ζευγάρι διαρρηκτών. Σε μία μέρα «χτύπησε» διαδοχικά σε τρία διαφορετικά σπίτια στον Βόλο και τη Νέα Ιωνία.
Σε βάρος των δραστών, 41χρονου και της 29χρονης συνεργού του, σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία και χθες ήταν προγραμματισμένη η δίκη τους.
Οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο και καταδικάστηκαν ερήμην σε φυλάκιση τεσσάρων ετών ο καθένας, ενώ τους επιβλήθηκε χρηματική ποινή 360 μονάδων προς 5 ευρώ ημερησίως.
Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν στην ποινή, θα θεωρηθούν φυγόποινοι και αν συλληφθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με φυλάκιση έξι μηνών για κλοπή από κοινού κατ’ εξακολούθηση, όπως πρότεινε ο εισαγγελέας και έγινε αποδεκτό από την έδρα.
Καταθέτοντας στο δικαστήριο ένας από τους παθόντες ανέφερε ότι το ζευγάρι των διαρρηκτών «μπούκαρε» στο σπίτι της μητέρας του κι άρπαξε τηλεόραση.
Ο ίδιος κατήγγειλε αμέσως τη διάρρηξη και την κλοπή στην Αστυνομία. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου άρχισε αμέσως έρευνα. Από το αποτύπωμα σε τηλεόραση εντοπίστηκε η 29χρονη, η οποία προσήχθη. Η ίδια φέρεται να ομολόγησε την κλοπή και ότι τη διέπραξε μαζί με τον 41χρονο. Επίσης κατά τη διάρκεια της ανάκρισης βγήκε και άλλο «λαβράκι». Κατά τη διάρκεια της ίδιας μέρας το ίδιο ζευγάρι είχε χτυπήσει σε άλλα δύο σπίτια, στην οδό Αχιλλοπούλου και την οδό Κουταρέλια, αντίστοιχα.
Από το σπίτι της οδού Αχιλλοπούλου είχαν αρπάξει επίσης τηλεόραση, ρολόι και καφετιέρα και από την οδό Κουταρέλια τηλεόραση.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: