Καρδίτσα: Αίρονται όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ίσχυαν λόγω παρουσίας αγροτικών μηχανημάτων στον κόμβο του Ε65
27 February 2024
AEGEAN: Κανονικά οι πτήσεις αύριο 28/2
28 February 2024

ΗΠΑ: «Όχι» και από τον Μπάιντεν για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία

Βροντερό «όχι» και από τις ΗΠΑ, αναφορικά με τις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, για την αποστολή στρατευμάτων στο μέτωπο στην Ουκρανία.

Αναλυτικά, η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, Αντριέν Γουάτσον, δήλωσε ότι «Ο πρόεδρος Μπάιντεν ήταν ξεκάθαρος ότι οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν στρατεύματα για να πολεμήσουν στην Ουκρανία», προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος πιστεύει ότι «ο δρόμος της νίκης» απαιτεί στρατιωτική βοήθεια την οποία αυτή τη στιγμή μπλοκάρει το Κογκρέσο.

Γιατί ο Σολτς «άδειασε» τον Μακρόν για τα χερσαία στρατεύματα στην Ουκρανία

Ο Μπάιντεν έχει συνάντηση με υψηλόβαθμους βουλευτές στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν θέματα χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας στην Ουκρανία.

Σημειώνεται ότι χθες βράδυ, ο Μακρόν δήλωσε πως η αποστολή δυτικών στρατευμάτων στα πεδία των μαχών στην Ουκρανία στο μέλλον δεν μπορεί να «αποκλειστεί», προκαλώντας διεθνείς αντιδράσεις, ενώ ευρωπαϊκές χώρες απέκλεισαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το Κρεμλίνο προειδοποίησε ότι θα είναι αναπόφευκτη η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, αν χώρες μέλη της Συμμαχίας στείλουν στρατεύματα να πολεμήσουν στην Ουκρανία.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: