ΔΥΠΑ: Άρχισαν οι αιτήσεις για έμμισθη μαθητεία – Δείτε τις 37 ειδικότητες
17 June 2024
Δήμος Μουζακίου: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων
17 June 2024

Η κοινωνικότητα του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ

Ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ακολουθώντας την εποχή, επιδιώκει τη βέλτιστη προσέγγιση για ουσιαστική και στοχευμένη κάλυψη της ανάγκης για εταιρική επικοινωνία.

Με αυτό ως οδηγό και εφαρμόζοντας στην πράξη τις συνεταιριστικές αρχές και αξίες, “έφερε μαζί” και συνεχίζει να ενώνει τα μέλη του, στο ιδιωτικό Facebook group που έχει δημιουργήσει, για ανταλλαγή απόψεων και για ενίσχυση της ενημέρωσης που αφορά δράσεις του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ύπαρξης μια κοινότητας για θέματα σχετικά με τον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και όχι μόνο, ο όμιλος έχει δημιουργήσει ακόμα ένα group στο Facebook. Αν είστε φαρμακοποιός, που δεν ανήκετε στην οικογένεια του ομίλου, βοηθός φαρμακοποιού, επαγγελματίας του κλάδου, ακόμα και φοιτητής φαρμακευτικής, μπορείτε να κάνετε αίτημα συμμετοχής στο Facebook group του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ. Απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις, αποδεχθείτε τους κανόνες συμμετοχής –εφόσον συμφωνείτε- και ελάτε στην παρέα μας!

Το ηλεκτρονικό κοινωνικό προφίλ του ομίλου πλαισιώνουν και οι σελίδες που διαθέτει σε LinkedIn και YouTube.  Όλα τα νέα και οι δράσεις του -εκτός από την επίσημη ιστοσελίδα του– ανακοινώνονται και εκεί, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό!

Επισκεφτείτε το website και ακολουθήστε τις social σελίδες του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας και να ενδυναμώσουμε την επικοινωνία μας!

Σας περιμένουμε!


Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/deltia-typou/1689960/i-koinonikotita-toy-omiloy-prosyfape/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-koinonikotita-toy-omiloy-prosyfape

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: