Απεργία ΜΜΜ: Στην Δικαιοσύνη προσέφυγε και η διοίκηση της ΟΣΥ για τα τρόλεϊ και λεωφορεία
21 September 2022
Β. Τσιάκος στο Δ.Σ.: Η Καρδίτσα έχει ισχυρή αντιπλημμυρική προστασία αλλά όχι θωράκιση – Ανοιχτά τρία μέτωπα από τον "Ιανό"
21 September 2022

Η πορεία των έργων στο Δήμο Καρδίτσας – Ενημέρωση του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Την πορεία των εκτελούμενων έργων όπως και κάποιων που πρόκειται να ξεκινήσουν παρουσίασε κατά την διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος.

Αναλυτικότερα αναφέρθηκε αρχικά στο Δημοτικό στάδιο τονίζοντας ότι ξεκινάει με την τοποθέτηση του χλοοτάπητα και θα ακολουθήσει το ταρτάν. Και σημείωσε ότι σε δύο περίπου μήνες θα είναι έτοιμο προς χρήση. Για το ίδιο θέμα τόνισε ότι τοποθετείται υβριδικός χλοοτάπητας που θα απαιτήσει και την εξεύρεση εξειδικευμένου ατόμου για την σωστή συντήρησή του, ενώ πρότεινε, με την ολοκλήρωση των εργασιών, να διοργανωθεί ένα αθλητικό γεγονός και να γίνει και η τελετή ονοματοδοσίας σε “Αντιγόνη Ντρισμπιώτη”

Για το Παλέρμο ανέφερε ότι τοποθετείται ο χλοοτάπητας και θα κατασκευαστούν και τα δύο γήπεδα beach volley. Το έργο πάει καλά, πρόσθεσε και θα παραδοθεί σύντομα.

Ακολούθως μίλησε για την ανάπλαση της οδού Χαρίτου, υποστηρίζοντας είναι θέμα λίγων ημερών η ασφαλτόστρωσή της, ενώ τον Οκτώβριο θα γίνει και η τοποθέτηση του αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, φωτιστικά, ζαρντινιέρες κ.λπ.)

Το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων θα επανακκινήσει από την επόμενη Δευτέρα και από την οδό Βασιαρδάνη, ενώ θα ακολουθήσουν η Παπανδρέου και η Τρικάλων. Έπονται και άλλοι οδοί για τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι κυκλοφοριακές μελέτες.

Παράλληλα, συνέχισε ο δήμαρχος Καρδίτσας, ξεκινάει άμεσα το έργο του οδοφωτισμού, όπως και η κατασκευή των παιδικών χαρών στο Παυσίλυπο και στα εργατικά πίσω από το στρατόπεδο Λουμάκη, μετά την σχετική έγκριση από το Ελεγκτικό.

Ακόμα, μιας και μιλάμε για έργα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως τέθηκαν από τον κ. Κρανιά ερωτήματα που αφορούσαν στην συγκέντρωση νερών στον κεντρικό πεζόδρομο και στην κεντρική πλατεία, αλλά και στα προβλήματα με την πλακόστρωση στην Δημοτική Αγορά.

Απαντώντας επ’  αυτών αρχικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ Σβερώνης και κατόπιν ο κ. Τσιάκος, σημείωσαν πως καθαρίστηκαν οι αγωγοί καθώς ήταν βουλωμένοι και το πρόβλημα λύθηκε. Για την δε δημοτική αγορά ότι προχωρά το θέμα ασφαλτόστρωσης των δύο δρόμων (Μ. Αλεξάνδρου και Πλαστήρα) κατά τα πρότυπα του πρώην πεζοδρόμου στην Ηρώων Πολυτεχνείου, ενώ για τους άλλους δύο θα γίνουν αποκαταστάσεις στην πλακόστρωση με την εργολαβία για τα πεζοδρόμια.

Π.Κ.

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF

Comments are closed.

%d bloggers like this: