Σέρρες – Πέθανε από κοροναϊό αρνητής που είχε υπογράψει να μη διασωληνωθεί
20 October 2021
10 φυτά που προσελκύουν θετική ενέργεια 🌿
20 October 2021

Θεσσαλονίκη: Νέα υπόθεση με ψευτογιατρό που εξαπατούσε καρκινοπαθείς – Πώς δρούσε

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Θεσσαλονίκη από την υπόθεση της πρώην δημοτικής συμβούλου η οποία προσποιείτο τη γιατρό και εξαπατούσε καρκινοπαθείς. Η ψευτογιατρός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή.

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία συγγενούς της υποτιθέμενης γιατρού, η οποία δεν δίστασε να εξαπατήσει ακόμη και κοντινά της πρόσωπα που βρίσκονταν σε ανάγκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η δημοτική σύμβουλος παρουσιαζόταν σαν ιατροδικαστής με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και με το πρόσχημα της γνωριμίας με εξειδικευμένους άλλους γιατρούς και κέντρα, υποσχόταν σε καρκινοπαθείς «ενδεδειγμένα» φάρμακα, φυσικά με το αζημίωτο.

Η δράση της εκτείνεται σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, με θύματά της μέχρι και επαγγελματίες οδηγούς που ήθελαν να εξασφαλίσουν άδεια επαγγέλματος.

Τι είπε για την ψευτογιατρό σύζυγος ασθενούς που εξαπατήθηκε

Μιλώντας στο MEGA, ο Τάσος Αποστολίδης, σύζυγος ασθενούς που εξαπατήθηκε και κουμπάρος της ψευτογιατρού, ο οποίος και την κατήγγειλε, σημείωσε πως όταν η σύζυγός του αρρώστησε το 2016, η υποτιθέμενη γιατρός εμφανίστηκε και έταξε γρήγορη νοσηλεία και σωστά φάρμακα.

«Μην γνωρίζοντας, την πιστέψαμε αφού ήταν άνθρωπος της εμπιστοσύνης μας. Μας έλεγε ‘μην στεναχωριέστε, θα κανονίσω να πάρεις τα γνήσια φάρμακα όχι αυτά που δίνουν στα νοσοκομεία στον κοινό λαό. Να φανταστείς η Βουγιουκλάκη πήγαινε στην Αμερική και τα έπαιρνε. Εσένα θα στα φέρω στα πόδια σου’. Μόνο χρήματα δίναμε, δεν είδαμε ποτέ φάρμακα».

Ο κ. Αποστολίδης, ο οποίος έχασε πάνω από 1.300 ευρώ, προσέφυγε τελικά στη Δικαιοσύνη αφού κατάλαβε την πλεκτάνη της κουμπάρας του.

«Ο κόσμος φοβάται να πάει στη δικαιοσύνη επειδή χρειάζονται πολλά χρήματα. Εγώ έφαγα στα δικαστήρια περισσότερα από όσα μου πήρε αυτή».

enikos

Comments are closed.

%d bloggers like this: