Θετική ανταπόκριση της ΚΕΔΕ στο κάλεσμα του ΥΠ.ΕΣ. για ουσιαστικό διάλογο, με στόχο την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση
22 Οκτωβρίου 2020
Πρόσθετους πόρους διεκδικεί η ΚΕΔΕ για το 2021 – Πρόβλεψη του προϋπολογισμού για μείωση των ΚΑΠ κατά 300 εκ. ευρώ
22 Οκτωβρίου 2020

Θετικός στον κορωνοϊό ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος

Θετικός στον κορονοϊό ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος. Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του πριν από λίγο στο Fb τονίζοντας: «Φίλες και φίλοι, αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!
Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».
Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Βόλου νοσηλεύεται στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο από το πρωί, όπως γνωστοποίησε ο ίδιο με ανάρτησή του στο facebook, επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες ημέρες είχε υποβληθεί δύο φορές σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Σήμερα αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου, ελήφθη επίχρισμα και έγινε αμέσως εξέταση του δείγματος. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: