ΕΛ.ΑΣ.: 5 συλλήψεις για διακίνηση παράνομων αναβολικών, φαρμακευτικών σκευασμάτων και ακατέργαστης κάνναβης
22 March 2024
Αποζημιώσεις Daniel: Μέχρι 15 Απριλίου οι αιτήσεις μέσω gov.gr για ακίνητα με αλλαγές στο Περιουσιολόγιο μετά τις 8/9/2023
23 March 2024

Κέιτ Μίντλετον: Τι γνωρίζουμε για τη διάγνωσή της με καρκίνο

Σοκ και συγκίνηση όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και διεθνώς, έχει προκαλέσει το βιντεοσκοπημένο μήνυμα, που δημοσίευσε η Κέιτ Μίντλετον, αποκαλύπτοντας ότι έχει διαγνωσθεί με καρκίνο.

Το BBC συγκεντρώνει τις πληροφορίες που έχουμε έως τώρα για την κατάσταση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Τι γνωρίζουμε για τη διάγνωση της Κέιτ;

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, ο οποίος ανακαλύφθηκε μετά από μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Πότε ακριβώς εντοπίστηκε ο καρκίνος;

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά ξέρουμε ότι η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο. Το παλάτι δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες εκείνη τη στιγμή, αλλά είπε ότι η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη και η κατάστασή της «δεν σχετίζεται με καρκίνο». Ξεκίνησε την προληπτική χημειοθεραπεία στα τέλη Φεβρουαρίου.

Τι είδους καρκίνο έχει η πριγκίπισσα;

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει αυτή τη λεπτομέρεια και έχει τονίσει ότι η Κέιτ έχει και το δικαίωμα στο ιατρικό απόρρητο, όπως κάθε άλλος άνθρωπος.

Πώς βρήκαν οι γιατροί τον καρκίνο;

Μετά τη χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο, η οποία σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον αλλά και τα όσα είπε η ίδια στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, ήταν επιτυχής, οι γιατροί έκαναν πρόσθετες εξετάσεις που αποκάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος. Συνήθως, ο ιστός που αφαιρείται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης στέλνεται σε εργαστήριο για ανάλυση.

Πόσοι άνθρωποι παθαίνουν καρκίνο;

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας στους δύο ανθρώπους αναπτύσσει κάποιο είδος καρκίνου κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: