Πράσινο Κίνημα: Ενώνουμε τη φωνή μας για την εξάλειψη κάθε μορφής βίας
2 October 2020
Βασίλης Τσιάκος: «Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχω απολύτως καμία ευθύνη -Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για μια καλύτερη Καρδίτσα»
2 October 2020

“Καθήκον μας να τους προσφέρουμε όσα χρειάζονται για να παραμείνουν ενεργοί πολίτες”

Το Πράσινο Κίνημα για την «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία»

Η «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Φέτος ο εορτασμός αυτός είναι διαφορετικός λόγω της πανδημίας του COVID-19 που μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας.
Το Πράσινο Κίνημα επισημαίνει ότι η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, οφείλουμε να νοιαστούμε για τους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή, που μας μεγάλωσαν, που μας προσέφεραν απλόχερα την αγάπη και τη βοήθειά τους για να διαμορφώσουμε τους χαρακτήρες μας, τις δικές μας ζωές!
Ως Πράσινο Κίνημα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό της Τρίτης Ηλικίας με σεβασμό και αγάπη, στηρίζοντας εμπράκτως τα αιτήματά τους.
Η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε στη Τρίτη Ηλικία όλα τα απαραίτητα προκειμένου να συνεχίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια και ποιότητα, αλλά και να παραμείνουν ενεργοί πολίτες.
Δεν ξεχνάμε τους αγώνες, τους κόπους και τις προσωπικές θυσίες τους για να μας οδηγήσουν στο σήμερα.
Η σκέψη μας είναι κοντά τους και ο σχεδιασμός μας πάντοτε προβλέπει δομές και δράσεις για την εξυπηρέτησή τους. Αναγνωρίζοντας ότι δίχως το δικό τους μόχθο και τη δική τους δαπάνη ζωής δεν θα είχαμε την ποιότητα που έχει σήμερα η δική μας ζωή, τους ευχαριστούμε. Κι ελπίζουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και χρήσιμοι στις ανάγκες τους γιατί το αξίζουν.”

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: