Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή στην Θεσσαλία
3 Δεκεμβρίου 2020
Το υδροηλεκτρικό Αχελώου στο μέγαρο Μαξίμου
3 Δεκεμβρίου 2020

Καρδίτσα: Μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ γεννήθηκε αγοράκι

Καθ’ οδόν προς το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αναχώρησε από το νοσοκομείο της Καρδίτσας, ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/12), όταν η συμπολίτισσα έγκυος αποφασίσθηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό ευρισκόμενη σε κατάσταση λίγο πριν τον τοκετό.
Το ασθενοφόρο με δύο στελέχη του ΕΚΑΒ πλήρωμα και με γιατρό χειρουργό να συνοδεύει την έγκυο γυναίκα, έχοντας μαζί τον απαραίτητο εξοπλισμό για πιθανό τοκετό, αναχώρησε για τη Λάρισα. Αποδείχθηκε όμως ότι ο «νεαρός» ήταν βιαστικός και περίπου στο ύψος των Βούναινων, ήρθε στον κόσμο, εν κινήσει, με τη γιατρό να προβαίνει σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για να κυλήσουν όλα ομαλά, έχοντας την επικούριση του ενός εκ των δύο μελών του ΕΚΑΒ.
Το ασθενοφόρο, όπως είπε στο KarditsaLive.Net, ο κ. Ηλίας Σδρόλιας, μέλος του πληρώματός του, έφθασε στο Πανεπιστημιακό, όπου περίμεναν οι γιατροί και η αποστολή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού νεογνό και μητέρα χαίρουν άκρας υγείας.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: