Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
31 Μαρτίου 2021
Στ. Πέτσας: Από 6 έως 40 εκ. ευρώ το πλαφόν των έργων των δήμων που εντάσσονται στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”
31 Μαρτίου 2021

Καρδίτσα: Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος μετά τις σοβαρές καταγγελίες

Οι καταγγελίες πως έκρυβε στο πατρικό της σπίτι στο ορεινό χωριό Καροπλέσι τόνους τροφίμων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης, τα οποία είχαν προσφέρει στον δήμο ιδιώτες και επιχειρήσεις προκειμένου να διανεμηθούν στους πλημμυροπαθείς του «Ιανού», οδήγησαν την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ουρανία Σούφλα, σε παραίτηση η οποία έγινε αποδεκτή από τον Δήμαρχο.
Όπως γράφει σήμερα η «Εφ.Συν.», η έφοδος των αστυνομικών στο σπίτι στο Καροπλέσι έγινε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας με παραγγελία της εισαγγελέα Καρδίτσας έπειτα από ανώνυμη καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν και κατέγραψαν δοχεία με λάδι, πακέτα αλεύρι και μακαρόνια, κονσέρβες κ.λπ.
Πρόκειται για προμήθειες που έπρεπε να διανεμηθούν αμέσως στους πλημμυροπαθείς, οπότε μένει έωλο το τυχόν επιχείρημα της «άδολης» αποθήκευσης, αφού έχουν περάσει πολλοί μήνες από τις πλημμύρες.
Ο «γαλάζιος» δήμαρχος, Βασίλης Τσιάκος, κάνοντας δεκτή την παραίτηση της αντιδημάρχου, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Επειδή οι πολιτικοί μας αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν το όλο θέμα, ώστε να λάμψει η αλήθεια.
Το είπαμε από τη πρώτη στιγμή και το εννοούμε: Η παρούσα Δημοτική αρχή, πορεύεται με πυξίδα τη νομιμότητα, την απόλυτη διαφάνεια και δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να φοβηθεί».
Η αντιδήμαρχος με δήλωσή της υποστήριξε ότι παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας και προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και υπόληψή της.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: