4 ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης 22 & 23 Φεβρουαρίου 2023, LiveOn Hybrid Event «Σε σταυροδρόμι το μέλλον της επαγγελματικής ασφάλισης: Αναγκαιότητα άμεσων μεταρρυθμίσεων για αναπτυξιακή ώθηση»
6 February 2023
Την αίθουσα του κλειστού στίβου στο στάδιο του Αλκαζάρ παρέδωσε ανακαινισμένη η Περιφέρεια Θεσσαλίας
6 February 2023

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο υπό κατάληψη Βασιλικό Θέατρο

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα το υπό κατάληψη Βασιλικό Θέατρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, και ο αν. γραμματέας, Γιώργος Βασιλειάδης, οι οποίοι με την σειρά τους εξέφρασαν την στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα των σπουδαστών και σπουδαστριών των καλλιτεχνικών σχολών της χώρας.

Όπως δήλωσε η Ράνια Σβίγκου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, «ήρθαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους του πολιτισμού, στους ανθρώπους της Τέχνης. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με αλαζονεία και αυταρχισμό τους ανθρώπους του πολιτισμού, όπως κάνει με όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες».

«Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους, είναι επείγουσα ανάγκη η ακαδημαϊκή και επαγγελματική αναγνώριση των πτυχίων των καλλιτεχνικών σχολών, όπως και η ίδρυση δημόσιας σχολής ανώτατης καλλιτεχνικής εκπαίδευσης», τόνισε στη συνέχεια η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επισκέφθηκε το Βασιλικό Θέατρο συμμετείχαν επίσης ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Αμπατζάς, οι βουλευτές του κόμματος, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Κώστας Ζουράρις, Σωκράτης Φάμελλος, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, Μίλτος Οικονόμου, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Άρης Στυλιανού.

Comments are closed.