Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με υλικές ζημίες στην Σταυρούπολη – ΙΧ προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα
2 September 2022
Τη στέγη του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στη Χαρά συντηρεί και αποκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
2 September 2022

Κοζάνη: Σοβαρός τραυματισμός 73χρονου από έκρηξη φιάλης προπανίου

Διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, ένας 73χρονος άντρας από την Τοπική Κοινότητα Κτενίου του Δήμου Κοζάνης, με εγκαύματα που προκλήθηκαν από έκρηξη φιάλης προπανίου.

Ο ηλικιωμένος, που φέρει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στο στήθος, σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι, έκανε συγκομιδή μελιού με ένα ειδικό θερμαινόμενο μαχαίρι, για κάποιο λόγο στο σωλήνα παροχής έγινε διαρροή και στην προσπάθεια να το ανάψει ξανά, στο ακροφύσιο, και έγινε αυτανάφλεξη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ξεκίνησε αμέσως η μεταφορά με ιδιωτικό αυτοκίνητο συγγενή του, στο δρόμο παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 73χρονος, που φέρει σοβαρά εγκαύματα, διασωληνώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, που διαθέτει Μονάδα Εγκαυμάτων.

Πηγή: ertnews.grΠηγή: https://www.naftemporiki.gr/story/1900156/kozani-sobaros-traumatismos-73xronou-apo-ekriksi-fialis-propaniou

Comments are closed.