Ο Κώστας Τσιάρας από τη Θεσσαλονίκη:  «Τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να γυρίσουμε σελίδα. Και έχουμε κάνει βήματα σταθερά, μπροστά, παρά τις κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε»
4 May 2023
Ουκρανικό το drone που καταρρίφθηκε στο Κίεβο
5 May 2023

Κώστας Τσιάρας: «Η ΝΔ εγγυάται την πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη ο τόπος»

«Μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να εγγυηθούν την πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη ο τόπος», δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του στον Άγιο Γεώργιο, το Ξινονέρι, την Κρύα Βρύση και τη Ματαράγκα.

Μιλώντας σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις, ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως οι πολίτες θέλουν να αφήσουν οριστικά πίσω την περίοδο της αβεβαιότητας, την περίοδο της ανυποληψίας της χώρας στο εξωτερικό, την περίοδο που η θάλασσα δεν είχε σύνορα» και χαρακτήρισε τεράστιο το έργο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αμυντική θωράκιση της χώρας, την ενίσχυση της διεθνούς αξιοπιστίας της χώρας και τη θεσμική ανασυγκρότηση. 

«Το έργο αυτής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο από το έργο οποιασδήποτε προηγούμενης κυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσιάρας και κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν τη ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για να συνεχίσει η χώρα το δρόμο της ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού του Κράτους. 

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια κάναμε σημαντικά βήματα για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα.  Μειώσαμε τους φόρους, την ανεργία, έγινε ψηφιοποίηση του κράτους και προχωρήσαμε στην απλούστευση των διαδικασιών για όλες τις συναλλαγές των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες.

Λύσαμε πολλά προβλήματα και αντιμετωπίσαμε πολλές παθογένειες, όμως έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας για να κάνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας ακόμα καλύτερη» τόνισε ο κ. Τσιάρας και συμπλήρωσε «Πρέπει να συνεχίσουμε τα βήματα μπροστά. Σταθερά. Ακόμη πιο τολμηρά».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε την τελευταία τετραετία στο Ν. Καρδίτσας. «Ένα  έργο που ξεπερνά τα 800 εκατ. Ευρώ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Με σχέδιο και υπευθυνότητα φέραμε ξανά το νομό μας στο προσκήνιο, κατασκευάζοντας σημαντικά έργα που ενισχύουν την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας. Παράλληλα, δρομολογούμε πλήθος έργων που εκσυγχρονίζουν τις δημόσιες υποδομές, προάγουν τη βιώσιμη ανάπτυξη και αναβαθμίζουν την καθημερινότητά μας» είπε κλείνοντας ο κ. Τσιάρας.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: