Ξεκίνησε η ανάπλαση του προαυλίου σε 3ο και 13ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας
26 June 2023
Γερμανικά ΜΜΕ: «Ειρωνεία, ότι οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα ξεκίνησαν εν μέρει από τον Αλέξη Τσίπρα, που έχασε»
26 June 2023

Κ. Βελόπουλος: «Δεν ανήκουμε στην άκρα δεξιά – Όσοι μας συκοφαντούν θα λογοδοτήσουν»

Η Ελληνική Λύση δεν ανήκει στην άκρα δεξιά, υποστηρίζει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγο για «ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς», τους οποίους αποδίδει σε «κύκλους που πολεμούν λυσσαλέα την Ελληνική Λύση».

«Εδώ και τέσσερα χρόνια η Ελληνική Λύση έχει αποδείξει -μέσα και έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο- ποια είναι: Είναι μία υπεύθυνη, πατριωτική, λαϊκή, εθνική, κοινωνική πολιτική δύναμη. Σε όλους, όσοι με περίσσιο θράσος μας χαρακτηρίζουν “ακροδεξιούς”, η πρέπουσα απάντηση είναι μία: Παρά την προσπάθεια όλων των κύκλων που μας πολεμούν λυσσαλέα και μας συκοφαντούν, δεν ανήκουμε στην “άκρα δεξιά”. Δεν ανήκουμε σε σχήματα αποκλεισμού και περιθωριοποίησης», αναφέρει ο κ. Βελόπουλος

«Είμαστε ένα καθαρό, ελληνικό κόμμα που νοιαζόμαστε για τον Έλληνα και παράγουμε πρωτογενή πολιτική για την Ελλάδα, μακριά από τις πολιτικές ταμπέλες που διχάζουν τους Έλληνες. Πέραν από τις χαρακτηρισμένες “δεξιές, σοσιαλιστικές, κεντρώες, αριστερές ή καπιταλιστικές, εμείς πάντα θα επιλέγουμε τις εθνικές πολιτικές» σημειώνει, προσθέτοντας: «Δεν μας συνδέουν, λοιπόν, οι θέσεις μας με οποιοσδήποτε άλλους, οι οποίοι σφετερίζονται τα συμφέροντα της πατρίδας μας».

«Είμαστε πατριώτες, είμαστε Έλληνες και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Όσοι, λοιπόν, επιμείνουν να συκοφαντούν την Ελληνική Λύση με ψευδείς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, θα λογοδοτήσουν ποινικά και αστικά», καταλήγει.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: