ΕΠΑΛ 5η μέρα πανελληνίων: Σε τέσσερα μαθήματα διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι από την Καρδίτσα
10 June 2023
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ
10 June 2023

Κ. Τσιάρας: Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα κρίνουν αν η χώρα μας συνεχίσει να βαδίζει σταθερά μπροστά – Το πρόγραμμα επισκέψεων της Δευτέρας 12 Ιουνίου

«Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι κρισιμότερες και οι σημαντικότερες. Είναι αυτές που θα κρίνουν αν η χώρα μας συνεχίσει να βαδίζει σταθερά μπροστά» δήλωσε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στο Φανάρι και στη Μητρόπολη.

Ο ίδιος τόνισε πως οι επερχόμενες εκλογές, θα καθορίσουν το πως θα κυβερνηθεί η χώρα, ενώ ζήτησε από το συγκεντρωμένο πλήθος να προσέλθει μαζικά στις κάλπες, λέγοντας πως δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος.

«Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη, για ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Να δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάρας.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε για τα μεγάλα έργα που υλοποιήθηκαν την τελευταία τετραετία στο νομό μας, ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 800 εκατ. ευρώ, καθώς και για τα έργα που δρομολογούνται και θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. 

Το πρόγραμμα επισκέψεων της Δευτέρας 12 Ιουνίου 

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, θα επισκεφθεί τις κάτωθι Τ.Κ. του Νομού μας:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12-06-2023

ΩΡΑ 19.30 Σταυρός

Στο καφενείο του Απόστολου Καραγιάννη

 

ΩΡΑ 20.15 Καλλιφώνι

Στο καφενείο της Γεωργίας Παφλιά

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: