Πυρόπληκτος από Λίμνη Ευβοίας: «20.000 υπογραφές για αγωγές»
9 Αυγούστου 2021
Αυξημένες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων στην Θεσσαλία (χάρτες)
9 Αυγούστου 2021

Λάρισα: Μπαράζ διαρρήξεων σε οχήματα λουόμενων

Οι δράστες «χτυπούν» χωρίς να προκαλέσουν ζημιά, ούτε και θόρυβο που μπορεί να κινητοποιήσει τους λουόμενους

Με τον φόβο ότι δεν θα βρουν ακέραια τα αυτοκίνητά τους και όσα υπάρχοντά τους έχουν αφήσει μέσα σε αυτά, πηγαίνουν οι λουόμενοι στις παραλίες της Λάρισας για να απολαύσουν την δροσιά της θάλασσας μέσα στον καύσωνα. Τις τελευταίες ημέρες, άγνωστοι έχουν επιδοθεί σε μπαράζ διαρρήξεων και μάλιστα με πρωτότυπη μέθοδο.

Οι δράστες, που φαίνεται ότι είναι οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις, χρησιμοποιούν εργαλείο άγνωστου είδους για να κατεβάσουν το τζάμι και να ανοίξουν την πόρτα ενός αυτοκινήτου, χωρίς να προκαλέσουν ζημιά, ούτε και θόρυβο που μπορεί να κινητοποιήσει τους λουόμενους. Στη συνέχεια, ανοίγουν από μέσα την πόρτα και αρπάζουν ό,τι πολύτιμο βρουν μέσα στο όχημα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, μια γυναίκα από τη Λάρισα βρήκε ανοιχτό το αυτοκίνητό της στον Αγιόκαμπο και έλειπε το πορτοφόλι της με 600 ευρώ το οποίο είχε κρύψει κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Άλλες τρεις διαρρήξεις οχημάτων έγιναν στην περιοχή Κουτσουπιά σε μια από τις οποίες εκλάπησαν δύο τσάντες με έγγραφα και χρήματα από το όχημα ενός 52χρονου από την Δράμα και μια ακόμη στο Στόμιο, όπου οι δράστες άρπαξαν μία “μπανάνα” με χρήματα, κλειδιά και έγγραφα και μία τσάντα ώμου ενός 41χρονου και της συζύγου του από τα Τρίκαλα.

protothema.gr

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: