Πράσινο Κίνημα: “Οδηγός” για την Ευρώπη η “πράσινη” υποψηφιότητα της Annalena Baerbock για την Καγκελαρία
20 Απριλίου 2021
ΚΥΑ και εγκύκλιος του ΥΠΕΣ για την υποχρεωτική εφαρμογή του self test σε υπαλλήλους του Δημοσίου
20 Απριλίου 2021

Λάρισα: Στο τελικό στάδιο τα έργα στην οδό Σεφέρη

Από σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου 2021 έως και το Σάββατο 24 Απριλίου 2021 θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Γούναρη – Σεφέρη – Κίρκης – Βλάχου για την ανακατασκευή της παραπάνω διασταύρωσης στα πλαίσια του δημοτικού έργου “Ανακατασκευή οδών συνοικίας Αγίου Κωνσταντίνου”.

Για τους λόγους αυτούς θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των οδών Γούναρη – Σεφέρη – Κίρκης – Βλάχου για τις συγκεκριμένες ημέρες.

Αυτό συνεπάγεται ότι η οδός Γούναρη στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νικηταρά και Σεφέρη θα παραμείνει κλειστή.

Ανάλογα θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια των Αστικών Λεωφορείων, τα οποία δεν θα μπαίνουν στην οδό Γούναρη, αλλά μέσω των οδών Νικηταρά-Αυξεντίου θα καταλήγουν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Σημειώνεται ότι η ανακατασκευή της οδού Σεφέρη, στο τμήμα από Νικηταρά, έως 23ης Οκτωβρίου, βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, μετά και τις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: