Πως θα φτιάξετε τον sex coffee!
12 Νοεμβρίου 2020
Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ λόγω αυστηρότερου lockdown
12 Νοεμβρίου 2020

Λαμία – Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 50χρονη από την Καρδίτσα! Αγωνία για άλλους τρεις ασθενείς που παλεύουν στη ΜΕΘ

Αυξάνουν συνεχώς τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας και το σύστημα υγείας πιέζεται ασφυκτικά στην αντιμετώπιση των περιστατικών που χρήζουν νοσηλείας. Ακόμη πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους ασθενείς που χρειάζεται να διασωληνωθούν εξαιτίας των επιπλοκών της ασθένειας covid-19, καθώς έχουν αγγίξει τους 300 φθάνοντας στα όρια τους τις υπάρχουσες ΜΕΘ κορονοϊού.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας ήδη έχει μεταφερθεί και τρίτο σοβαρό περιστατικό που αφορά 50χρονη γυναίκα με υποκείμενο νόσημα από την Καρδίτσα. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αδερφή της είναι επίσης διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας δίνοντας κι αυτή μάχη με το θανατηφόρο ιό.

Θυμίζουμε ότι στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας, νοσηλεύεται εδώ και μέρες ένα ακόμη περιστατικό από άλλο νομό και συγκεκριμένα από το Καρπενήσι, καθώς και μια 54χρονη Λαμιώτισσα επίσης με υποκείμενο νόσημα. Την ίδια ώρα υπάρχουν αφόρητες πιέσεις για να νοσηλευτούν περιστατικά και από άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα με ότι αυτό συνεπάγεται για τις πεπερασμένες δυνατότητες του Νοσοκομείου που αριθμεί έξι κλίνες ΜΕΘ Κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, με ενέργειες της διοίκησης και σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά 4 ακόμη κλίνες. Το προσωπικό βέβαια καλείται να υπερβάλει εαυτό καθώς παραμένει το ίδιο για να αντιμετωπίσει ακόμη περισσότερα περιστατικά. Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα περιστατικά ασθενών που χρειάζονται εντατική παρακολούθηση, όπως αποδεικνύεται και από τους αριθμούς, καθώς είναι γεμάτες οι 7 από τις 8 κλίνες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η τελευταία μάλιστα θέση καλύφθηκε από ασθενή από τη Χαλκίδα, καθώς η ΜΕΘ του νέου Νοσοκομείου μετατρέπεται σε αποκλειστική ΜΕΘ Κορωνοϊού.

Πηγή : newsit.gr

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: