ΣΥΡΙΖΑ: Ανακοινώθηκε το think tank Αθλητισμού – Ποιοι συμμετέχουν
27 March 2024
Β. Κικίλιας: «Πυρά» προς την αντιπολίτευση για άκρατο λαϊκισμό και μικροπολιτική
27 March 2024

Μέσι: Θα αποχαιρετήσω το ποδόσφαιρο όταν δεν είμαι πια χρήσιμος

Ο αποχαιρετισμός του Λιονέλ Μέσι στο ποδόσφαιρο μπορεί να περιμένει, κι αυτό το είπε ο ίδιος ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής μιλώντας στο Big Time.

Ο «ψύλλος» δεσμεύεται με την Ίντερ Μαϊάμι έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται το αντίο στο άθλημα.

«Ξέρω ότι θα το νιώσω, θα το συνειδητοποιήσω όταν δεν θα είμαι πλέον σε θέση να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο. Κάνω πολύ αυτοκριτική, ξέρω πότε είμαι καλός, πότε είμαι κακός, πότε παίζω καλά και πότε άσχημα», εξήγησε ο Μέσι.

«Αν τα πάω καλά, θα προσπαθήσω να συνεχίσω γιατί το να παίζω ποδόσφαιρο είναι αυτό που αγαπώ. Όταν νιώσω ότι είναι ώρα να κάνω αυτό το βήμα, θα το κάνω χωρίς να σκέφτομαι την ηλικία μου», συνέχισε ο Μέσι.

«Σήμερα εξακολουθώ να προσέχω πολύ τον εαυτό μου, ξεκουράζομαι και τρώω καλά. Το κάνω όλο και περισσότερο με τα χρόνια, επίσης επειδή τώρα το ποδόσφαιρο είναι πιο σωματικό και παίζουμε περισσότερους αγώνες. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα, απλώς την κλασική όλων των επαγγελματιών παικτών».

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: