Νότια Κορέα: Δίωξη κατά του αρχηγού της αστυνομίας της Σεούλ για το ποδοπάτημα με τους 159 νεκρούς
20 January 2024
Διάστημα: Η NASA έχασε την επαφή με το ελικόπτερο Ingenuity στον Άρη
20 January 2024

Με επιτυχία η ημερίδα στο Μουζάκι με θέμα: «Αυτοδιοίκηση και Πολίτες»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/1 στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου, η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Itamos Mouzaki με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Πολίτες».

Στην Ημερίδα παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Τέλιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, ο Δήμαρχος  Αργιθέας κ. Ανδρέας Στεργίου, η Πρόεδρος ΔΣ Μουζακίου κ. Φανή Δασκάλου, οι Αντιδήμαρχοι Μουζακίου κ. Μαρία Καραμπέκου, κ. Γιώργος Παπακώστας, κ. Χρήστος Κουτρομάνος, κ. Κώστας Σκρέτας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, εκπρόσωποι των Δημάρχων Τρικάλων, Σοφάδων, Παλαμά και Πύλης.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης ευχαρίστησε τους εκλεκτούς καλεσμένους για την παρουσία τους στην Ημερίδα και τόνισε τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας που θα έχει ως αποτέλεσμα τη σύνδεση της Αυτοδιοίκησης με την κοινωνία των πολιτών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι Εισηγητές της Ημερίδας, Γιάννης Γούπιος, Διευθυντής Ανάπτυξης, Οργάνωσης & Περιβάλλοντος ΕΕΤΑΑ, Δημήτριος Ι. Κατσούλης, τ. Δήμαρχος Αυλώνα, Νικολάου Κώστας, Μέλος του Λαϊκού Παν/μιου Θες/νικης, που εξήγησαν στους παρευρισκόμενους τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης, ενημέρωσαν τους Αντιδημάρχους για τις υποχρεώσεις τους αλλά εξήγησαν και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι πολίτες να έρθουν “κοντά” με τις Δημοτικές Αρχές.

Έπειτα οι Δήμαρχοι Μουζακίου, Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα δέχθηκαν ερωτήσεις από τους πολίτες, στις οποίες έδωσαν απαντήσεις δημιουργώντας έτσι μια σχέση αλληλεπίδρασης στην πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα.

Στο κλείσιμο της Ημερίδας ο κ. Θωμάς Καλαμπαλίκης διαχειριστής του Itamou αλλά και ο κ. Αντώνης Ντάνης, μέλος του Itamou, ευχαρίστησαν τους πολίτες για τη συμμετοχή τους αλλά και τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Θεοφάνη Στάθη για την άριστη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%C2%AB%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82%C2%BB

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: