Χωρισμός: Το τέλος μιας εποχής και η επόμενη μέρα
8 November 2019
Νέοι και Γή
9 November 2019

Μητσοτάκης για την μη διεκδίκηση της προεδρείας της ΕΝΠΕ από τον Κώστα Αγοραστό

Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για την επιθυμία του να μην διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Αγοραστό για την προσφορά του στην ηγεσία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και γενικότερα στο Β’ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Κ. Αγοραστό για την θητεία του στο τιμόνι της Ένωσης Περιφερειών, την οποία ολοκλήρωσε «με ξεχωριστή επιτυχία αφήνοντας ξεκάθαρο σημείο αναφοράς και αυτοδιοικητικής προοπτικής για την πορεία του θεσμού. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του θα δίνουν πάντα προστιθέμενη αξία στην πορεία της Ένωσης».

Ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας λέγοντας: «Τον Κώστα Αγοραστό είχα την ευκαιρία και χαρά να γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Ιδιαίτερα στο Κοινοβούλιο, όπου ως νέοι βουλευτές δουλέψαμε μαζί σε επιτροπές, και μοιραστήκαμε αγωνίες και μικρά και μεγάλα όνειρα για την χώρα μας και τις εκλογικές μας περιφέρειες! Ο Κώστας ειχε ανέκαθεν πάθος για τον τόπο του και είναι αυτή η αγάπη του που τον οδήγησε στην Αυτοδιοίκηση, σε μια ξεχωριστή πορεία προσφοράς και αφοσίωσης για τη Θεσσαλία και τον Β’ βαθμό του θεσμού. Μια αυτοδιοίκηση που υπηρέτησε συντεταγμένα και αποτελεσματικά, αλλά και στον ανώτερο βαθμό του Προέδρου του κορυφαίου της οργάνου της, αυτό της ΕΝΠΕ»

Comments are closed.

%d bloggers like this: