Ο Τσάμπι Αλόνσο επιβεβαίωσε ότι μένει στην Λεβερκούζεν
29 March 2024
Νέος κατώτατος μισθός: Ποια επιδόματα, παροχές και βοηθήματα αναπροσαρμόζονται
29 March 2024

Μικρά κολυμβητήρια θα αποκτήσουν Παλαμάς και Ελασσόνα

Δύο μικρά κολυμβητήρια – προπονητήρια κολύμβησης θα κατασκευαστούν μέσα στο 2024 στους Δήμους Παλαμά και Ελασσόνας δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές, αλλά και ενήλικες να αναπτύξουν την ολυμπιακή παιδεία στην κολύμβηση.

Αυτό αποφασίστηκε σήμερα (29/3) σε διαδοχικές συσκέψεις που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες Λάρισας Μ. Γαλλιού  και Καρδίτσας Κ. Τέλιο καθώς και τους δημάρχους Παλαμά Σ. Δασκαλόπουλο και Ελασσόνας Γ. Γάτσα.

.Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων ανάμεσα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Παλαμά και Ελασσόνας, ώστε να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή των μικρών προπονητηρίων – κολυμβητηρίων στις δύο πόλεις και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο πλευρών η ολοκλήρωση τους τοποθετείται μέσα στο τρέχον έτος.

Να σημειωθεί ότι η κατασκευή των μικρών κολυμβητηρίων ήταν πάγιο αίτημα των δημοτικών αρχών και η Περιφέρεια Θεσσαλίας δρομολόγησε άμεσα τις διαδικασίες για την κατασκευή τους.

 

Πηγή: https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CF%8C%CE%BD%CE%B1

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: