Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρήστος Σαρτζετάκης
3 February 2022
Σοβαρός τραυματισμός ποδηλάτη στο κέντρο της Λάρισας
3 February 2022

Μουζάκι: Κατολίσθηση στο δρόμο πριν τον Ελληνόπυργο

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Μουζακίου για την αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου που εμφανίστηκε στην Τοπική Κοινότητα Ελληνοπύργου και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο λίγο πριν το χωριό.

Εκεί, την Τετάρτη 02/02/2022, σημειώθηκε πτώση τμήματος βράχου στο οδόστρωμα δυσκολεύοντας την ομαλή κίνηση των οχημάτων. Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Πατσιαούρας, συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Γιώργο Κορώνη και στάλθηκε την ίδια μέρα μηχάνημα το οποίο καθάρισε το δρόμο απ’ τις πέτρες.

Ωστόσο, στην επιτόπια αυτοψία των δυο αιρετών, διαπιστώθηκε ότι στο πρανές του βουνού, πάνω από την Ε.Ο., το υπόλοιπο τμήμα του βράχου ήταν έτοιμο κι’ αυτό να καταρρεύσει. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου να παρέμβει για την καθαίρεση του εναπομείναντος βραχώδους τμήματος.

Να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση και κινητοποίηση της Π.Υ. ήταν άμεση. Οι κ.κ. Πατσιαούρας και Κορώνης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους, καθώς το σοβαρό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, λύθηκε σχεδόν εν τη γενέσει του.

Comments are closed.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: