Η ιστορία της γυναίκας που πάλεψε κρυφά με την επιλόχειο κατάθλιψη και δεν τα κατάφερε
5 Σεπτεμβρίου 2021
Η Λάρισα τίμησε τα 140 χρόνια της απελευθέρωσης της από τον Οθωμανικό ζυγό
6 Σεπτεμβρίου 2021

Μυτιλήνη: Θρίλερ με τον θάνατο 38χρονου ΕΠ.ΟΠ

Μυστήριο γύρω από το θάνατο ενός 38χρονου στρατιωτικού, επιλοχίας ΕΠ.ΟΠ. (Επαγγελματία Οπλίτη) που υπηρετούσε σε στρατιωτική μονάδα στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο στρατιωτικός βρέθηκε έπειτα από παρέμβαση των αστυνομικών αρχών. Οι γονείς του ανησύχησαν, καθώς εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς να τα καταφέρουν.

Αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του στη Λέσβο και βρέθηκαν μπροστά στον νεκρό Επιλοχία.Ανεμβολίαστος με συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο Επιλοχίας που ήταν ανεμβολίαστος πριν πέντε μέρες παρουσίασε συμπτώματα ιογενούς εμπύρετης λοίμωξης εξετάστηκε και υποβλήθηκε σε τεστ ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού στην οποία βρέθηκε αρνητικός. Του συνεστήθη να παραμείνει κλινήρης επί τρεις μέρες και να επανεξετασθεί πριν επανέλθει στην υπηρεσία του. Έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η σορός του 38χρονου Επιλοχία αναμένεται μετά τη νεκροψία και νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια του θανάτου του να μεταφερθεί στη γενέτειρα του την Ξάνθη. Από την Αστυνομία στη Λέσβο, κατά τις ίδιες πηγές, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

ethnos

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: