Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα: Ποδοσφαιριστής έχασε τα τρία παιδιά του μέσα σε τρία χρόνια
30 January 2022
Διανομή μελιού από το σύλλογο Μελισσοκόμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας
31 January 2022

Νέα καταγγελία για τον ιερέα: Έντυνε ιερόδουλες με ράσα και τις πλήρωνε με κέρματα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του ιερέα που έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας στα Κάτω Πατήσια.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μία νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινοί Τύποι” μίλησε μία κυρία, η οποία διαθέτει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι. Όπως υποστηρίζει η ίδια “ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Ο δικηγόρος του ιερέα Κωνσταντίνος Γώγος απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας χαρακτηριστικα: “Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνα της στις αρμόδιες Αρχές”

Αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος επεσήμανε: “Ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση έτσι και έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη”.

enikos

Comments are closed.