«Δύσκολες μέρες»; Η φύση τις κάνει εύκολες
12 Μαρτίου 2021
ΚΥΑ για τους όρους υπαγωγής επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων στην έκτακτη ρύθμιση οφειλών στους δήμους
12 Μαρτίου 2021

Νέο Δικαστικό Μέγαρο θα αποκτήσει ο Βόλος

Την χρηματοδότηση, μέσω ΣΔΙΤ, του έργου ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο, αποφάσισε σήμερα το πρωί κατά την προγραμματισμένη συνεδρίασή της η Διυπουργική Επιτροπή.

Για μεγάλη επιτυχία του Βόλου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή της πόλης, και συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον Βόλο, ακόμη μια πίκρα για όλους αυτούς που πολεμούν είτε από προσωπική ιδιοτέλεια, είτε από κομματική τύφλωση την ανάπτυξη της πόλης μας και τη μετεξέλιξή της σε μια σύγχρονη και ευρωπαϊκών προδιαγραφών πόλη.

Σήμερα η Κυβέρνηση, μέσω της διϋπουργικής Επιτροπής, αποφάσισε την χρηματοδότηση, μέσω ΣΔΙΤ, του έργου ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο, ενός αιτήματος χρόνων της πόλης, η ικανοποίηση του οποίου προσέκρουε στην ανικανότητα εκείνων που όφειλαν θεσμικά να το προωθήσουν, αλλά, και δυστυχώς, στην υπονομευτική πρακτική προσώπων και ομάδων οργανωμένων συμφερόντων με ταπεινά κίνητρα.

Η Κυβέρνηση στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου και της Δημοτικής του Αρχής αναγνώρισε ένα συνομιλητή με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στην επίλυση προβλημάτων και παρά το όργιο των βλαπτικών για τα συμφέροντα της πόλης ενεργειών που προηγήθηκαν αποφάσισε να προχωρήσει, διαλύοντας έτσι το κλίμα καταστροφολογίας που έντεχνα έγινε προσπάθεια να καλλιεργηθεί.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, όλους τους βουλευτές του Νομού και όλους όσοι μετείχαν στην προσπάθεια αυτή, για την καθοριστική τους συμβολή στην αίσια εξέλιξη του θέματος,

Για τον Βόλο και τους πολίτες του έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες και καλούμε ακόμα και αυτούς που βρέθηκαν απέναντι να συμπαραταχθούν για τη διεκδίκηση και την ικανοποίηση και των άλλων μεγάλων αιτημάτων της πόλης».

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: