“Για όλους αυτούς που έκαναν τη στενοχώρια τους αυτοάνοσο”
22 Φεβρουαρίου 2021
Οι αλλαγές στο νέο εκλογικό νόμο της Αυτοδιοίκηση που ζητά η ΚΕΔΕ
22 Φεβρουαρίου 2021

Να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες στη γέφυρα Τεμπών

Το αίτημα χρηματοδότησης του δήμου Τεμπών, αλλά και η πορεία αποπεράτωσης της γέφυρας του Πηνειού μονοπώλησαν τη συζήτηση του δημάρχου Γιώργου Μανώλη με το Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, που έγινε στην Αθήνα.
Ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης ζήτησε από το Γ. Γ. Υποδομών την άμεση χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης ζημιών από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2020, αλλά και την αποπεράτωση του έργου της γέφυρας του Πηνειού στην έξοδο της Κοιλάδας των Τεμπών.
Μετά την συνάντηση, ο δήμαρχος κ. Μανώλης ανέφερε:
«Επισκεφθήκαμε για μία ακόμη φορά το Γ. Γ. Υποδομών, ώστε να ενημερωθούμε για την πορεία του αιτήματός μας, το οποίο αφορά τη χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης ζημιών από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2020.
Επίσης, να διαμαρτυρηθούμε, να καταθέσουμε τους προβληματισμούς μας και να διεκδικήσουμε την άμεση παράδοση της γέφυρας σε κυκλοφορία, ενός έργου που κατάντησε «το γεφύρι της Άρτας».
Δεν μπορούμε πλέον να δεχθούμε, θεωρώντας αδικαιολόγητες, τις παρατάσεις του έργου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα να ερημώσει η άλλοτε ακμάζουσα περιοχή.
Το γεγονός της καθυστέρησης αποπεράτωσης της γέφυρας έχει διαταράξει την ομαλή διέλευση των διερχομένων, αλλά και την επιχειρηματικότητα στην περιοχή.
Απαιτούμε λοιπόν, την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλή παράδοση της γέφυρας στους πολίτες».

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: